(Android/iOS) Slash \u0026 Roll: MMORPG Online bir çox primogemlər üçün kodlar
Mar 16, 2022 11:39:38 GMT 8
Post by mingwerdimory on Mar 16, 2022 11:39:38 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Slash \u0026 Roll: MMORPG Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Slash \u0026 Roll: MMORPG Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox primogemlər üçün kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Slash \u0026 Roll: MMORPG Online 2022 version ▞▞▞
İdeya əladır. Amma görüləsi işlərin olmaması ilə bağlı problemim var. Bu, mənim çox vaxt keçirə biləcəyim oyun deyil. Mən gündə iki dəfə daxil olmalıyam və bu qədər. Mən də qoşulduğum gildiyaların qeyri-aktiv olduğunu görəndə həvəsdən düşürəm. Beləliklə, 5 dəqiqə sonra mən darıxdım.
Çox yaxşı
Tamam
Layiqli
Vauuu gözəl
Yaxşı vaxt
Əylən!
Əşyaları əldə etmək üçün 5-ə qiymət verin. Əslində onun 3,5 ulduzu var
Təmiz bir p2w oyunu, vaxta dəyməz, mümkünsə -1/5 ulduz qiymətləndirərdim
Olduqca əyləncəli oyun, başqa sözə ehtiyac yoxdur. Zarları yuvarlayın, qızıl alın, səviyyəni yüksəldin, hücum edin.
Fantastik oyun. Hər gün pulsuz daşlar olsa daha yaxşı olardı.
Çox zövqlü
Bu oyun 20v20 reydləri üçün unikal olsa da, reklamlarda mənə yalan danışılmış kimi hiss olunur. 20v20-lik tək döyüş meydanı olmaq əvəzinə, 20 nəfərə qədər gildiya 20v20 ola bilən 10 döyüş sahəsini əhatə etməlidir. Mən deyərdim ki, boşluqları doldurmağa kömək etmək üçün gildiyada olmağa icazə verilən daha çox insan olmalıdır, lakin mən görürəm ki, orada olanlar istisna olmaqla, hətta bir gildiyanı doldurmaq üçün kifayət qədər oyunçu yoxdur. oyunçuları oynamaq üçün ödənişlə idarə olunur.
Yaxşı oyun siz gündə 24 saat oynamırsınız, o qədər gözəl P2w və gildiya oyunu yalnız çox aydındır
Slash & Roll: MMORPG Online Juegos de rol cyzx
keyifli keşke davamlı oynatsa
Bunu sevirəm
Əla oyun 🎮
Normalda mənim oyunum deyil, amma həqiqətən zövq alıram
Əyləncəli, unikal və təsadüfi. Konsept əladır. Məzmun çatışmazlığı səbəbindən ona yalnız üç ulduz verirəm. Dükanda qiymətli daşlarla daha çox enerji almaq və ya pulla qiymətli daşlar almaqdan başqa heç bir iş yoxdur. Rulonlarınıza bir az əlavə effekt verən avadanlıq kimi daha çox şey əlavə etməyi təklif edərdim. Mən bilmirəm. Amma indiyə kimi məzmun baxımından çox əskikdir. Möhtəşəm ideya olsa da, təsadüfi oyunçu üçün mükəmməldir 👌
Nalla abipraayam👍
Mən oyunu xoşlayıram, amma çox sadədir. Məsələn, bütün dişli təkmilləşdirmələri sırf kosmetikdir. Niyə onları müəyyən rulonlarda şansınızı artırmağa məcbur etmirsiniz? Hər hansı bir təkmilləşdirmə forması olmadan, siz sadəcə zar atmaq üçün düyməni sıxırsınız və bu qədərdir.
Mənim bundan xoşum gəlir.
Bu, mahiyyətcə bir slot maşınıdır, sadəcə avtomatik zar silindiri. Mikrotransaksiyalar minimaldır və çox diqqəti cəlb etmir. Ümumiyyətlə, gündə bir neçə dəqiqə osurmaq üçün olduqca əyləncəli bir oyun. Gildiya və gildiya ilə rəqabətlidir
Pul xərcləmədən yeni zireh və silah əldə etməyin daha asan yolu, qiymətli daşlar qazanmağın daha asan yolları olsaydı, daha yaxşı oyun olardı.
Tez və asan
İndiyə qədər bəyənin
woo hoo!
Möhtəşəm
Slash kəsik və ya yara olduğunu ifadə edə bilər və sonra yuvarlanmanın mövqeyini bir yerdən digərinə dəyişməsi deməkdir. Deməli, bu, top və bənzəri mənasını verə bilər. Bəlkə aşağı yuvarlanır' .... Bir əməkdaşlıq əlaqəsi var? Mən haqlı ola bilərəmsə təşəkkür edirəm.
Bunu sevirəm!
Bu oyun mənim sevimli oyunlarımdan biri olmaq üçün böyük potensiala malikdir, məni qazandıran bir şey odur ki, siz pula başa gələ biləcək almazlarınızla sandıqlar alırsınız və dublikat əldə edirsinizsə, səkkiz enerji əldə edirsiniz, halbuki bu beş daş götürsəniz və siz sadəcə enerji al 50-dən 75 enerji alsan hara getdiyimi gör .. mənim üçün bu soyğunçuluqdur və düzələnə qədər və ya dəyişdirilənə qədər bu oyuna daha çox pul xərcləmirəm, yəqin ki, daha yaxından verərdim. belə olmasaydı beş ulduz
10 dəqiqəlik rulon... Və mənə doldurma lazım idi. Bu oyuna 10 dəqiqədən çox vaxt lazımdır.
Möhtəşəm oyun
Bu, boş bir slasher oyunu üçün maraqlı bir konsepsiyadır. Fərdiləşdirmə sandıqları əyləncəlidir, lakin enerji xərcləri daha sürətli bərpa edilməlidir. Və hücumlar daha müxtəlif ola bilər. Enerjiniz tez tükəndikdən sonra doldurmaq üçün gözləmək və ya birinin sizə kiçik bir məbləğ hədiyyə edəcəyinə ümid etməkdən başqa heç bir işiniz yoxdur. Ümumi döyüş sistemi olduqca sadədir - lakin bəzi mühüm düzəlişlər edin və bu, həqiqətən əyləncəli ola bilər.
Slash & Roll: MMORPG Online RPG icl
Həqiqətən asan və sevimli oyun! Super sadə oyun ❤️
Yuvarlamağa davam edin
Bəli
Oynamaq üçün gözəl və asan oyun.
Dürüst olmaq olduqca əyləncəli maraqlı fikirdir
Mütləq onlayn. Mənə RPG kimi görünmür. Bunun nə olduğundan əmin deyiləm.
Əyləncəli
Bütün gameture oyunlarını oynayan, hələ bu barədə əmin deyiləm, hələ yeni, görəcəksiniz
Əla D20 üslublu qırıcı. Əyləncəli, reklamlar isteğe bağlıdır. Zövq alır!
Bu, əla oyundur, lakin bir az çox p2w
Bir gündən sonra cansıxıcı olur, bu oyunda çox az iş var
Hətta real oyun deyil, bütün digər rəylər saxtadır. Scumbag developer
Sıfır oyun, sıfır məzmun
Disney Team of Heroes Đố vui kpte
Başlamaq asandır, bir az təkrarlanan lvl asan, lakin oyunların əksəriyyəti indi günlərdədir
Daha çox məzmun etmək lazımdır.
Eh