Post by mingwerdimory on Mar 16, 2022 11:42:33 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds POP Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds POP Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code za povećanje bodova ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds POP Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Strašno... dao bih ovoj igri nula zvjezdica da mogu. Glazba se neprestano prestaje reproducirati, aplikacija se stalno zamrzava, a kada se to dogodi, gubite sva svoja pojačanja i sva svoja neograničena srca. Ovo je plaća za pobjedu... Morate potrošiti pravi novac da biste napredovali. Primjerice, pucate mjehuriće u boji kako biste prekinuli linije. Potreban vam je ljubičasti mjehur za pucanje, ali igra vam umjesto toga daje 100 zelenih mjehurića, tako da ne uspijevate i ne uspijevate i ne uspijevate sve dok se gura "kupite zlato" da kupite pojačivače za prolaz.
Nekad je bilo zabavno, ali sada je užasno. Imam ovo nekoliko mjeseci. Bio je to dobar ubojica vremena. Bio sam znatno iznad razine 1000, ali došlo je do točke u kojoj su bila potrebna 3 ili 4 (ili više) pokušaja da pobijedim gotovo svaki nivo. Igrao sam dovoljno dugo da shvatim da je to bilo namjerno jer se događalo prečesto, kao što je dobivanje iste 1-2 boje za redom za 10 snimaka. Sve je u tome da gledate što više oglasa i više nije zabavno. Igra je obrisana s mog telefona.
Kontrole su pomalo čudne kada slučajno stavite drugi prst na nju, ali osim toga uopće nije loše
To je cool igra, ali oglasi su ludo glasni i zvuče kao pucnji. Isključim zvuk i ponovo se upali. Glavno isključenje, tjera me da želim što prije deinstalirati!
Ljubav. Igrao se godinama. Volim i male mini igrice koje idu uz to. Volio bih da postoji više prilika za zarađivanje života u odnosu na kupnju i čekanje da se učitaju. Ponekad možete pogledati video kako biste zaradili živote, ali to nije uvijek opcija.
Angry Birds POP Bubble Shooter Boshqalar dddg
Nekada je bila odlična igra. Od ažuriranja zadnjih 6 mjeseci igra se često neće ni otvoriti.
Angry Birds POP Bubble Shooter عمومی hom
Izvrsno poboljšanje u odnosu na originalnu igru angry birds - pucanje mjehurićima na loše prasice puno je zabavnije!! Volim to!
Ozbiljno sam ovisan o ovoj igrici otkako je izašla. Tijekom proteklih nekoliko mjeseci došlo je do "poboljšanja", o čemu sam imao pomiješane osjećaje. Ali ova posljednja runda je tako značajno smanjila omjer nagrada i troškova da se više ne isplati. Zašto?
Često kvarovi uzrokuju 'mjehuriće' iste boje iznova i iznova. Također će nasumično kvariti uzrokujući da 'mjehurić' promijeni boju u neupotrebljivu boju. Osim toga to je zabavna igra. S obzirom da se kvarovi naizgled događaju sve više što više idete, to je sve frustrirajuće.
Sviđa mi se ova igra prije ove posljednje nadogradnje. Mrzim segment kostima. Ne sviđa mi se da nije lakše osvojiti ulaznice.
Imo bi mjerač zvijezda na razini 85 trebao biti brži, a ne čekati rijetko pojačanje zvijezda
Ne znam što je definicija igre "beat-em-up", ali ovo je jedna zabavna igra koja izaziva ovisnost koja će vam zajamčeno oduzeti previše slobodnog vremena! Volim to!
Igra se nastavlja rušiti i ne otvara se tjedan dana. Hoće li to biti popravljeno?
Aplikacija se ruši nakon gotovo SVAKOG dovršetka razine, gubeći tempirane nagrade ili pojačanja. Razine nisu dostupne, preuzima se.
Dobra igra!
Nekoliko puta sam bio iznad razine 300 i moj napredak je očišćen i moram ponovno početi s razinom 1. Tako frustrirajuće.NEMOJTE TROŠITI NOVAC NA OVOJ STRANICI. KAD POKUŠAVAŠ PUCATI. OPUŠTA LOPTU ZA VAS. (PONEKADA) NEMA GDJE BLIZU KADA STE CILJANI. I PODRŠKA SE NIKAD NE VRAĆA SA VAMA
Skinuo sam ovu igru jer pokušavam da nije besplatna. Volio bih da su sve igre besplatne da se mi možemo igrati, a djeca
Stvarno mi se sviđa ova igra, ali ne možete ništa osvojiti teško. Razine je također teško pobijediti.
Još jednom sam otišao igrati ovo i vratio se na početak. Treći put se ovo dogodilo..
Stvarno mi se sviđa ova igra, ali ne mogu uhvatiti taj happy hour jer nestaje istog trena..
Mrak igrica za svakoga! :-) :-) :-)
Super igra za ubit par minuta, veselo, šareno, jednostavno za igranje!
Buggy bez podrške. Postaje stari gubiti na izbacivanju svinja za tjedni turnir jer ne mogu popraviti bug za koji znaju barem nekoliko mjeseci jer sam ih kontaktirao u vezi toga od ljeta. Ne nude ulaznice za turnir, ne daju beskonačan booster srca, ne daju novčiće. Sve što rade kada mi treba podrška je reći: "Da, znamo da je ovo problem, oprosti." i ne nudi mi nikakvu podršku nakon toga. Rovio je najgori. Nikad više.
Razbibriga protiv dosade! Savršeno,
Volim ovu igru, ali odbija učitati "Alot". Ovo će mi biti treći i posljednji put da instaliram ovu igru, ako se nastavi ponašati.
Ovo je nekada bila moja omiljena igra, ali nedavno ažuriranje znači da se stalno ruši. Također promjene zlatnog tiketa nisu dobre, izgleda da je promijenjena kako bi vas natjerali da kupite više tokena za igranje. Vratite je na staru verziju molim ili ću biti prisiljen obrisati... kakva šteta☹️
zabavna igra iako nišanjenje nije baš precizno stoga 4 zvjezdice. ipak ugodan.
Angry Birds POP Bubble Shooter عمومی hom
Izuzetno zabavno pomaže u jačanju moždane memorije, uvijek smišljajući strategiju za pronalaženje najboljeg načina za povećanje bodova i minimiziranje mjehurića ili vremena provedenog na svakoj razini
Castle Clash: Guild Royale სტრატეგია aooz
Lijepo u početku, ali onda plaćate ili gledate oglašivače KONSTANTNO. Zatim dolaze crne kuglice, koje skrivaju boje i čine prores gotovo nemogućim. Previše sjajnih mjehurića dostupnih bez agresivnog oglašavanja bs.
Mrzim zaglaviti!
Angry Birds POP Bubble Shooter Boshqalar dddg
Što se dogodilo s besplatnim zlatnim ulaznicama za pop a pig? Trebao bi ih vratiti. Ne biste trebali čekati 3 ili 4 dana da se učitaju i još uvijek nećete dobiti besplatne zlatne karte.
Oni samo nastavljaju dodavati više troškova za igru. Nekoć sam je volio, ne više. Ova igra pomaže djeci u dobrom formiranju zdravog uma
Problemi s ažuriranjem od vašeg posljednjeg ažuriranja Stalno me izbacuju iz igre. Svaki put kad pokušam pogledati video, ništa se ne reproducira, a onda se zatvori porukom da je Angry Birds Pop prestao raditi.
10.000 mjehurića za osvajanje tiketa. Zatim igrajte da dobijete poticaj da samo osvojite ulaznicu i iskoristite da dobijete 1 dnevno, a sada su to vaši dobitci. Ili osvojiti 3 zvjezdice za 2 različita zadatka isti dan. Korištenje Eagle eye je bezvrijedno, ide kamo želi. 3 tjedna još uvijek ne mogu osvojiti razinu su ismijavanje. Nekada je jedna od najboljih online igara postala strašna. Razgovor o ažuriranju ne mogu ga pronaći nigdje pa kako ažurirati?
Sveukupno prilično dobra igra. Moj najveći problem su sporedne igre. Možete gledati videozapis ili platiti draguljima za igranje, ali oni se nikada ne učitavaju. Pojavit će se zaslon koji kaže da se preuzima. Ostavio sam ga preko noći da se ujutro učita isti ekran.
Volim to. Obojen je svježim, svijetlim bojama, a zvuci su tako slatki.
Vrlo zabavna igra kad mi je dosadno
Zabavna igra. Ne brinite za beat the clock igre. Prestanite igrati kada se pojave. Stalno ne uspijeva spremiti razine, izgubile su do 20 dovršenih razina odjednom